Ce înseamnă hick? Definiția urbană a cuvântului hick

Ce înseamnă hick? Definiția urbană a cuvântului hick
Ce înseamnă hick? Definiția urbană a cuvântului hick

Primul sens al cuvântului hick

hick

Un termen de argo derogatoriu pentru albii de clasă inferioară crescuți în zonele rurale, de obicei în parcuri de rulote sau ferme de porci. În general, folosit mai mult pentru cei din mijlocul vestului decât pentru cei din sud (vezi: redneck)
Caracteristici generale definitorii ale unui hick: educație protestantă, de obicei baptistă; opinii rasiste și sexiste; nu participă la colaj; mai prost decât un post.
Dwayne ăla a vrut să mă ducă aseară în gropile de striptease.

Ai fost la târgul 4-H? Doamne, ce oraș prost.


Al 2-lea sens al cuvântului hick

hick

Sunt dintr-o zonă rurală, de obicei în statele nordice. Spre deosebire de rednecks, hicks sunt de obicei departe de zonele puternic populate. Mulți nu le plac orașele și rareori se aventurează acolo. Mulți hicks care trăiesc în nordul Noii Anglie sunt, de asemenea, pădurari experimentați și se bucură de pădure.
Uită-te la sucul ăla de acolo. Știm că suntem în Vermont acum!


Al 3-lea sens al cuvântului hick

hick

Termen derogatoriu pentru cineva din țară. Undeva între un bumpkin și un redneck, deși tind să fie grupați greșit în oricare dintre categorii. Spre deosebire de bumpkins, ei sunt conștienți de lumea dincolo de mediul lor rural și probabil că au trăit pentru scurt timp în oraș înainte de a se întoarce la viața mai liniștită pe care o preferă. Spre deosebire de rednecks, ei sunt în general oameni educați, drăguți, care nu pedepsesc oamenii nereligiosi și nu sunt rasiști.
Loser: Yawl verifică tipul nou din camera de corespondență? Era timpul să ne angajăm un negru adevărat.
Eu: Aș zice că e mai degrabă prost.
Loser: Care este diferența?
Eu: Mama.


Al 4-lea sens al cuvântului hick

hick

adj cineva căruia îi lipsește cultura și grația socială, în special. unul care prezintă manierisme, obiceiuri și preferințe rurale; orice arată lipsă de gust, rafinament și demonstrează ignoranță generală; engleză simplă plină de colocvialisme și greșeli, esp. folosirea necorespunzătoare a pronumelor, contracțiilor și timpurilor verbale sau conjugării incorecte.
eu.
Ann Lee: Am făcut o grămadă de bani cu mere culegând această mașină și mi-am cumpărat un F-150.

Michael: Ann, ești cu adevărat prost. De ce vă lăudați că efectuați locuri de muncă repetate și slab calificate și că conduceți niște consumatoare de gaz?

II.
Cletus: Plec cu o săptămână mai devreme pentru vacanța de primăvară, pentru a merge la vânătoare cu verii mei doi din partea celei de-a doua mame.

Isabella: Doamne, de ce și-ar petrece cineva vacanța de primăvară vânând? Nu vreau să fiu nepoliticos, dar asta este complet imbecil.

III.
Pe un panou scrie: „PODELEA ALUNECĂ CÂND E UDE”
i.e. semnul prezintă gramatică hick.


Al 5-lea sens al cuvântului hick

hick

Un termen derogatoriu folosit pentru a defini fiii albi, crescuți din sud, negri care urăsc, evreii care iubesc fiii și cățelele.
Hei, băieți, uitați-vă la hick de acolo.


Al 6-lea sens al cuvântului hick

hick

Un cuvânt folosit de snobii din centrul orașului pentru a descrie oamenii care nu cunosc meniul sushi barului pe de rost, nu au străini care locuiesc la un perete subțire de hârtie și nu vor fi aruncați dintr-o bere.
„Ești așa de prost”, i-a spus Lydia Patriciei când a început să-și încarce propriul teren.


Al 7-lea sens al cuvântului hick

hick

1. un substantiv; Un termen derogatoriu care descrie sau se referă la o persoană dintr-un mediu rural sau din comunitate. Substantivul hick descrie de obicei albii de clasă inferioară crescuți în zonele rurale în parcuri de rulote sau ferme de porci. În general, folosit mai mult pentru cei din mijlocul vestului și pentru oamenii din sudul Ontarioului decât cei din sud (vezi: redneck)
Caracteristici generale definitorii ale unui hick: educație protestantă, de obicei baptistă; opinii rasiste și sexiste; nu participă la colaj; mai prost decât un post. Ei au adesea o gramatică slabă și conduc camionete. Le pasă foarte puțin de mediul înconjurător și de multe ori nu realizează că agricultura lor pentru subzistență depinde de un mediu sănătos și stabil. Cu toate acestea, ei nu sunt doar fermieri. De fapt, cei mai mulți hick trăiesc în zonele rurale și trăiesc din asistență socială pentru că sunt prea proști pentru a ști să cultive.
Ele pot fi identificate de obicei prin utilizarea următoarelor cuvinte. Y’all, Yous (Ei nu reușesc să recunoască faptul că puteți fi atât la plural, cât și la singular) We’s Thems etc.
Astfel, ei au o înțelegere slabă a vocabularului și chiriașii de bază ai limbii engleze.
Kerri Lee Smith: Oamenii ăia din oraș sunt așa de idioți.
Eu: Nu-mi vine să cred cât de prost este colegul meu de cameră. Nu pot să cred că ea tocmai a spus asta, totuși și-a petrecut tot weekendul făcându-se în fund, nereușind astfel să văd ironia unei astfel de declarații.
Mi-aș dori să-și conducă camioneta înapoi la parcul ei de rulote.

Exemplu suplimentar: (în scris hick) „Oamenii dvs. întoarceți-le ceasurile cu alarmă! E ora 13:30 dimineața! Nu pot dormi pentru că idioții voștri! Sunt dragut!”

„Îmi împing uretra cu un creion pentru a le scoate bacteriile”

N.B. Colega mea de cameră, Kerri Lee Smith, este un nenorocit. Îi cheamă pe toți oamenii din oraș idioți și, de obicei, demonstrează o gramatică slabă. De exemplu, folosind expresii precum „bun pentru tine”, „sigur ca la naiba”,


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă