Ce înseamnă Men? Definiția urbană a cuvântului Men

Ce înseamnă Men? Definiția urbană a cuvântului Men
Ce înseamnă Men? Definiția urbană a cuvântului Men

Primul sens al cuvântului Men

Men

Aparent, sexul mai bun.
Este 2009, chiar nu trebuie să credem că suntem cu toții atât de grozavi.
În numele tuturor idioților care își spun bărbați pe acest site, doamnelor, credeți-mă, nu suntem cu toții așa. Unii dintre noi nu sunt de fapt locuri de muncă sexiste pline de testosteron.
Dacă vă căsătoriți vreodată, încercați să evitați aceste tipuri.
Douche-Bărbații sunt mai buni decât femeile woooooo!
Om normal – Nu, nu suntem. Ne pricepem la diverse lucruri, naiba, ai crede că trăim în anii cincizeci.


Al 2-lea sens al cuvântului Men

Men

Motivul pentru multe dintre problemele fetelor. Mai ales pentru că ei cred că vor ceva mai mult decât să intre în vaginia lor magică.
Fata care plânge: De ce ești atât de insensibilă?!?!?!
Tip: Halo și bere la naiba!
Fata care plânge: Ce?!?!?!
Tip: Nu vei intelege niciodata…..
Fata care plânge: (Bărbați……)


Al 3-lea sens al cuvântului Men

Men

Bărbații pot fi cel mai minunat lucru pe care îl poate întâlni vreodată o femeie sau pot fi niște porci egoiști care vor ca femeile să facă totul pentru fundul lor leneș. Toți bărbații sunt diferiți, așa că ar trebui să cunoașteți un bărbat înainte de a-l judeca, dar femeile pot fi la fel de proaste judecându-l și nu iubind un bărbat, dorind doar să-l suge de banii lui. Unele femei vor respecta un bărbat și nu le pasă de bani, doar cât de mult își iubesc bărbatul. În schimb, un bărbat ADEVĂRAT ar trebui să-i dea respect și să o iubească, să o ajute cu treburile casnice și să creadă sincer că sunt egali. Bărbații nu ar trebui să respecte femeile care sunt târfe pentru ei și le fură banii și așa mai departe, așa că dacă vreun bărbat este tratat rău de o femeie și nu primește nici un respect de la egalul lor, iar tu o respecți, atunci renunță la cățea și du-te și găsește-te o femeie ADEVĂRATĂ și lasă în urmă femeia sterotipică.


Al 4-lea sens al cuvântului Men

Men

50% din populație.

La naiba, iubitul meu m-a părăsit pentru că sunt un om centrat pe sine, materialist, care urăște nebuna. O să mă duc să scriu acum un def plin de ură în UD despre bărbați și să mă comport de parcă eu (și cealaltă femeie care a scris def-uri) nu aș fi sexiști ipocriți.
Asta le va arăta.
Cindy: Lumea ar fi un loc mai bun fără bărbați!

Bunul simț: Ok, atunci fiți gata să trăiți într-o lume cu un deficit de oameni de știință, ingineri sau chirurgi plasticieni.


Al 5-lea sens al cuvântului Men

Men

un cuvânt aleatoriu care exprimă de obicei frustrarea sau furia, când niciun alt cuvânt nu poate descrie situația.
Tip: Cred că trebuie să ne despărțim, nu ești suficient de bun
Fata: BĂRBAȚI! „da cu piciorul in prostiile tipului”


Al 6-lea sens al cuvântului Men

Men

Cei mai mulți dintre ei sunt oameni buni, dar am observat câteva lucruri pe care femeile le-au spus pe site și multe dintre definițiile pentru bărbați de pe acest site sunt foarte sexiste.

Unele femei sexiste de pe acest site par să creadă că toți suntem la fel. Nu suntem. Credeți sau nu, nu suntem cu toții maniaci violatori nebuni de sex sau bellici însetați de sânge. Majoritatea bărbaților își pot ține îndemnurile sub control și îi pot satisface cu porno și masturbare, cei mai mulți dintre noi nu doresc sau nu trebuie să violăm femei pentru că este un lucru oribil de făcut. Cei mai mulți dintre noi nu doresc să ucidă oameni sau să declanșeze războaie pentru că provoacă doar suferință, oamenii care fac aceste lucruri sunt ființe umane oribile. Majoritatea dintre noi nu cred că suntem mai buni decât femeile, le vedem egale. Nu știu de ce oamenii cred că noi nu, părinții mei mi-au spus mereu să respect femeile și să le văd egale.

Bineînțeles că unii bărbați sunt ticăloși și sexisti și nu voi nega asta, fiecare grup posibil din lume are ticăloși, este inevitabil pentru că este în natura umană să fii un ticălos. Unele femei sunt, de asemenea, ticăloase și sexiste ca oamenii de mai sus.

Dar nu înțeleg de ce toate definițiile pentru bărbați par a fi negative, în timp ce cele pentru femei sunt atât de glorioase și de laudă.

Bărbații și femeile sunt egali, dar diferiți. Două fețe ale aceleiași monede. Doi opuși care au nevoie unul de celălalt.

Acum, aceasta a fost o postare foarte lungă, dar mi-a fost în minte de mult timp, așa că hai să oprim toate astea și să ne iubim un pic mai mult.
Majoritatea bărbaților nu cred că femeile sunt „Tornele de gunoi”, „Câtele”, „Târfe” sau „Târfe de bucătărie”. Cei buni (Majoritatea, cel puțin în lumea occidentală, nu prea aș ști cum este în alte culturi pentru că nu locuiesc într-un loc cu acele culturi.) îi respectă și îi privesc ca fiind egali.

 


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă