Ce înseamnă Kiki? Definiția urbană a cuvântului Kiki

Ce înseamnă Kiki? Definiția urbană a cuvântului Kiki
Ce înseamnă Kiki? Definiția urbană a cuvântului Kiki

Primul sens al cuvântului Kiki

Kiki

O petrecere care include muzică bună și prieteni buni, organizată cu scopul expres de a calma nervii, de a reduce anxietatea și stresul și, în general, de a lupta împotriva oboselii. Poate implica uși încuiate, ceai și bârfe salate.
Toată lumea: „Hai să luăm un kiki!”

Ana Matronic: „Acest kiki este MAAAAAAARVELOUS”


Al 2-lea sens al cuvântului Kiki

Kiki

Kiki nu te iubește
Barbat: Kiki ma iubesti?
Kiki: nu


Al 3-lea sens al cuvântului Kiki

Kiki

Kiki este o persoană foarte drăguță și cu care să vorbești! Sunt foarte buni ascultători și sunt foarte dulci 😀 Sunt foarte tari!! Ii iubesc atat de mult!! <33 Sunt timizi/incomod la început, dar odată ce îi faci să aibă încredere în tine, e foarte distractiv să vorbești și sunt foarte amuzanți! Sunt uimitoare, orice ar face este perfect! Sunt o ființă umană perfectă și îi iubesc din toată inima <33 S-ar putea să nu aibă încredere în tine la început, dar după ce o vor face, sunt cea mai grozavă și mai cool persoană de până acum! Îți va plăcea să vorbești cu ei 😀 Sunt cea mai perfectă ființă umană care a existat <33 sunt foarte cool și relaxați 🙂 vor asculta orice, indiferent cât de prost ar fi 😀 sunt mereu așa distractiv sa vorbesti si nu te plictisesti de ei :DD
Persoana 1: UITE-I KIKI
Persoana 2: WOW COOL!!


Al 4-lea sens al cuvântului Kiki

Kiki

un termen argou în cultura gay care se referă la prietenii care se adună pentru a vărsa ceaiul sau pur și simplu se angajează într-o conversație obișnuită.

pentru persoanele filipineze, „kiki” se referă la vaginul unei femei.
~țări din afara Filipinelor~

Persoană LGBT+ către cercul lor de prieteni: „hei, toti, haideți să luăm o kiki!”
prietenii lor: „Hai să mergem!”

~in Filipine~
o persoană filipineză: *menționează cuvântul*
Filipine care aud asta: *explodează în râs*


Al 5-lea sens al cuvântului Kiki

Kiki

Kiki este o fată care este atașată emoțional și fizic de o persoană despre care știe că nu este bună pentru ea, dar tinde să meargă după „băieții răi”. Kiki poate trece prin multe de cele mai multe ori, dar nu-i place să vorbească despre asta cu nimeni din multe motive, dar oamenii își folosesc slăbiciunile împotriva ei este unul dintre principalele motive pentru care ține lucrurile pentru ea însăși. Kiki este o persoană atât de zâmbitoare! Ea zâmbește tuturor și râde de orice. Kiki a fost rănită în trecut de oamenii în care avea încredere și la care ținea, ea își menține barierele ridicate pentru a evita să fie rănită. Kiki este o fată atât de frumoasă, cu o piele atât de clară, care merită mult mai bine decât „băiatul rău” care se gândește la ea.
Kiki este atât de frumoasă!


Al 6-lea sens al cuvântului Kiki

Kiki

Kiki este o fată frumoasă și sexy, poate fi destul de timidă, dar când ajungi să o cunoști, este foarte tare și deschisă și ÎI adoră să zâmbească. De asemenea, este foarte sinceră în ceea ce privește părerea ei și poate fi, de asemenea, foarte ciudată atunci când este în preajma prietenilor ei
Vreau sa fiu ca Kiki!!


Al 7-lea sens al cuvântului Kiki

Kiki

Kiki este, de asemenea, un verb, cum ar fi să petreci sau să fii exagerat de emoționat să ajungi din urmă cu prietenele tale.
M-am bucurat pentru el că cel mai bun prieten al lui s-a întors în sfârșit din Sao Paulo, dar să asculți acele regine Kiki toată noaptea poate da o bătaie de cap unei fete.


Al 8-lea sens al cuvântului Kiki

Kiki

O prietenă cu adevărat deschisă râde mereu și râsul ei este contagios. Își dorește foarte mult să aibă lucruri la modă, dar este prea timidă să ceară. Întotdeauna în căutarea unui prieten la nevoie. Iubește animalele și are un zâmbet cu adevărat obraznic. Pare foarte timidă la început, dar are o personalitate uriașă, te iubește atâta timp cât o iubești!
Omg Kiki nu mă mai face să râd


Nu știi ce înseamnă un cuvant urban? Explicația cuvantului urban
Noul dicționar explicativ al limbii române dă următoarea definitie pentru URBAN:
URBÁN urbană (urbani, urbane)
1) Care ține de urbe; propriu urbei; de oraș; orășenesc; citadin. Construcție urbană. Transport urban.
2) Care denotă politețe rafinată; caracterizat prin urbanitate. Atitudine urbană. /<fr. urbain, latina urbanus
Forme diferite ale cuvantului urban: urbană
Definiție sursă: Noul dicționar explicativ al limbii române
Din limba franceza urbain, latina urbanus.
Forme diferite ale cuvantului urban: urban-ă