Ce înseamnă bully? Definiția urbană a cuvântului bully

Ce înseamnă bully? Definiția urbană a cuvântului bully
Ce înseamnă bully? Definiția urbană a cuvântului bully

Primul sens al cuvântului bully

bully
Cineva care îi rănește pe alții fizic, mental sau emoțional. Ele pot ruina viața unei persoane, doar pentru a se face să se simtă mai bine
Maria o agresează pe Kate în engleză și religie spunând că e proastă. Este un bătăuș și o face pe Kate să plângă.


Al 2-lea sens al cuvântului bully

bully
Nenorocitul ăla de la școala ta care la școala elementară este un prost total care se bate cu tine, dar când ajungi la gimnaziu, îți lași toată furia după ce te-ai antrenat toată vara și l-ai bătut pe el.
Bătăușul din școala elementară: (fură lucruri din rucsac) haha ​​încearcă să le recuperezi
Școala elementară tu: Hei, omule, putem rezolva (mai târziu își schimbă prânzul cu chestia asta

Bătăușul de la gimnaziu: (fură lucruri din rucsac) haha, încearcă să le recuperezi
Școala gimnazială: Îți voi lovi cu piciorul în coaie în sus în gât (bullyul îți dă înapoi lucruri, dar tu o faci oricum


Al 3-lea sens al cuvântului bully

bully
O ființă umană patetică care folosește violența sau cuvintele pentru a face pe cineva să se simtă lipsit de valoare doar pentru a se simți mai bine.
Bully a luat recent banii de prânz ai Mariei


Al 4-lea sens al cuvântului bully

bully
Cineva care abuzează fizic și verbal oamenii din jurul lor. Un om fără un os frumos în corp și crede că este acceptabil din punct de vedere moral să doborâți în mod constant alți oameni. Bully nu realizează de obicei cât de mult impact negativ au asupra victimelor lor, deoarece sunt extrem de egoiști.
Ion este un bully din cauza ca o face pe sora lui urata.


Al 5-lea sens al cuvântului bully

bully
A umili, persecuta, subestima, hărțui, coborî, tachina, desocializa, răni, discriminează, batjocorească, deranj, deranja, molestează, necaz, rușine, manipula greșit, insultă, mai slab, răni, vătăma, afront, tortură, jignește, prejudecăți , chinui, intimida…

Aroganți, dictatorii vor să-i BĂLUȘIEZE pe alți oameni, pentru a demonstra că ei sunt cei cool. Ceea ce nu știu este că sunt sclavi ai propriilor haine, trupuri și inutilități. Bullying-ul este pentru cei care nu pot fi la fel de autentici ca tine.


Al 6-lea sens al cuvântului bully

bully
O creatură care s-a născut fără părinți și a crescut într-un rahat. O creatură care are probleme emoționale severe, furie și stres. Și decide să o învingă pe o pradă mai mică cu insulte verbale sau fizice. Apoi, 10 ani mai târziu, victima bullyului duce o viață de succes, iar bullyul este mai degrabă în închisoare sau mort.
„Tu, Ion, vezi batausul care îl batjocorește pe acel copil mic, hai să-i dăm cu piciorul în fund și să-i arătăm să nu se încurce cu oamenii!”


Al 7-lea sens al cuvântului bully

bully
Cineva căruia nu are nimic mai bun de-a face cu viețile lor triste și îi place să facă pe alți oameni să trăiască iadul din cauza problemelor cu tatăl lor.
Kevin este un bully și isi bate joc pe Diana.